BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

DE Bolstienpleats  zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

 De Bolstienpleats wordt beheerd door    Meile en Annie Terpstra  -  Tilkema

 Dokkumerwei  2
9121 CD  Aalsum
Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je een aanvraag doet                 
Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt voor  een  reservering.

 Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

- Voor- en achternaam

- E-mailadres

- Telefoonnummer
                       - Straat en huisnummer
- Postcode en woonplaats

Waar gebruik ik de persoonsgegevens voor?

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je zelf opgeeft voor een info aanvraag  worden gebruikt om bezetting te kunnen checken.

 Ik gebruik een telefoonnummer om aankomsttijden te kunnen checken.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en  mijn agenda .
De servers van GooGle Gmail zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. 
Meer informatie over het privacybeleid van Google vind je hier. 

Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.

Je betaalgegevens (of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door  
De Bolstienpleats niet opgeslagen. 

Deel deze pagina