Ride en PaulineRon en Liz.

Meile and Annie, we had a wonderful time at your farm.This at a magical place with so much history and charm.Thank you for sharinn it with us. We en joyed talkine you ( English en Frisian ).Abot your family and horses. We wil remember it always.

And your Breakfast weve super. Perhaps one day you can visit us in Ontario.

Axel en Florien

Het is hier fantastisch. We hebben goed geslapen in het heerlijke bed. Het ontbijt was uitgebreid, met warme croisants , gekookt eitje, heerlijke yogurth en koffie en thee. Dank jullie wel voor het gastvrije ontvangst .

Ron, Annemoon en Aeneas

Wat een rust en een heerlijk welkom. Met een stuk oranjekoek ontvangen. Het voelt voor mij als vroeger en als familie.Dank voor de goede zorgen. We komen graag nog een keer.

Jelke en Jantine.

Bedankt foar de gastvrijheid, tidens us houliksnacht. It wie geweldich. We haw ek genoten fan ut hearlike ontbijt Tige tank.

Erna, Brenda en Fenny.

Wat een prettige ontvangst en omgeving.Fijn om weer even bij de paarden te zijn. Een heerlijke plek om tot rust te komen. We hebben erg genoten, vooral van het fijne ontbijt. Hopenlijk tot ziens

Ik heb met de gordijnen open geslapen, zo mooi vind ik het hier. Genoten van de prachtige kamers, het heerlijke bed en de uitstraling van dit alles. Bedankt ook voor de heerlijke ontbijtjes, de verhalen en uw vriendelijkheid. We hebben genoten.

Haarlem, Amsterdam en Almere al 42 jaar vriendinnen van elkaar.

Jannenco

Hartelijk dank voor uw goede zorgen.   Een prachtige kamer,een heerlijk ontbijt, maar vooral de warme gastvrijheid...    En wat is het hier mooi Zo mooi.

Loek en Marjan

Enorm genoten van deze prachtige B&B. Wat een gastvrijheid en verwenning. Bijzonder mooie omgeving, we hebben enorm genoten

van deze prachtige B&B. Bijzonder mooie omgeving, we hebben ons prima vermaakt. Jullie stralen enorm veel passie uit voor deze B& , wat een rijk bezit. Wij wensen jullie alle goeds toe en misschien komen we nog eens terug

George en Gerda.

Wij hebben 3 nachten mogen genietenvan een heerlijke nachtrust, met nadruk op rust. Wij hebben 3 ochtenen mogen genieten van een heerlijk ontbijt, met alles erop en er aan. Wij hebben 3 dagen Friesland mogen verkennen prachtige verhalen gehoord. Ontroerende verhalen over vroeger en verhalen over nu en hoezo "stugge ", Friezen, de Noord - Hollanders kunnen hier nog wat leren. Veel succes met de paarden en geluk voor jullie gezin.

Jac en Henriette

Petje af hoor. Geweldig hoe jullie de mensen verwennen, in jullie prachtige woning. Jullie lieten ons zelfs mee genieten van de nieuwe aanwinst. Een prachtig nieuw veulentje, iets om super trots op te zijn. Maar waar we zeker van genoten , was jullie geweldige gastvrijheid, het sublieme ontbijt, de fijne kamer met alles wat een mens nodig heeft, de leuke gesprekken.

Joris en Marianne

Bij de ontvangst met thee en gebak, hebben we met jullie de wereld problemen doorgenomen. Rusland ,Turkije en de Paardefok. Erg leuk. De plek de inrichting en de kamer , zijn erg sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zeker een B&B die we aan anderen zullen doorvertellen.

Marnix en Veronique

Zeer mooi en zeer aangenaam verblijf hier. Een echte "wom with a vieuw " gehad.Wij hebben hier enorm genoten, vooral van het zeer gastvrije onthaal. Wij voelden ons dadelijk thuisen zeer welkom. Het ontbijt was mooi verzorgd. Dank je wel voor deze fijne dagen.

Jan en Martha

We waren hier maar een paar dagen,maar we hebben genoten van de hartelijke ontvangst, de prachtige kamer met uitzicht op de mooie paarden, het heerlijke ontbijt en de gezellige conversatie. Ons dagje op Schiermonnikoog was heerlijk. Bedankt voor alles, wij hopen nog eens te komen.

Eelke en Bep.

Een "droom" van een Bed & Breakfast werd hier werkelijkheid.Complimenten in alle opzichten en heel hartelijk bedankt voor alles.

Anneke en Erik.

Roodbruin kleuren de paarden in de avondzon. Tegen de achtergrond van het weidse landschap, met z"n vele kleuren groen, geel en bruin. Hoe trots mogen wij zijn bij het verblijf op zo,n prachtige locatie. Genietend van uw gastvrijheid, vriendelijkheid, uw prototypes van blije boer en boerin. Prachtige accomodatie, met liefde en toewijding verzorgd. Een ontbijt om je vingers bij af te likken. Wij zullen deze plek nog lang blijven herinneren met een buitengewoon goed gevoel. Dank u zeer , het ga u goed.

Tiny en Jos.

Bedankt voor de gastvrijheid, voor het geweldige ontbijt, voor het mooie verblijf . En het meebeleven van het mooie veulen, geboren tijdens ons verblijf." Kyolitha "bedankt.

Annemiek en Truus.

Wat een plezierig verblijf,Hartelijke ontvangst heerlijk ontbijt, prachtige kamer, mooie omgeving en een zeer enthousiaste paardeman.

Met een zeer vriendelijke gastvrouw . Dank voor alles.

Jan en Els.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. De authenticiteit van de boerderij. En jullie echtheid als mens wisten we zeker te aprecieren.Een babbel over de boerestiel en de paardensport vonden we heel leuk.Friesland biedt een prachtige natuur, heel afwisselnd. Fietstochtjes van de kust tot de Friese wouden, was elke minuut genieten. Een goed bed, een mooie locatie, lekker eten, alles voor een geslagde vakantie. Het gaat jullie goed.

Anneke en Eelke.

Rienk Boeles pleats, hat ùs bèst "smakke". Wat un rèst en wat wie it aardich om mei jim"e yn de kunde te kommen. Wij binne under de yndruk ,ek fan de tun ( Vlaskamp) .Folle nocht yn"t libben en sounens.

Jan en Ria.

De Bolstienpleats en syn bewenners hawwe us un pear noflike dagen besoarge, de untfangst wie tige hertlik, as kamen we bij omke en muoike ùt fanhùs. De Miedema keamer prachtich mei sicht op de hynders en it gea. It moarsiten: it koe net better, us fietstochten troch Dokkumer Walden en ald East Dongeradiel ( guon tiden hurde wyn) wij hawwe der fan genoaten.De sted Dokkum binnen de Bolwurken it besjen wurdich. Terpstra en frou Terpstra , tige tank foar alles, alle goeds en sûnens ta winske.

Fam. Willems.

Bedankt voor het geweldig fijne verblijf in jullie B&B.  Een kamer met een wijds uitzicht en een vrolijk dartel veulen in de wei. s'Morgens een heerijk maar veel te uitgebreid ontbijt. We hebben er met volle teugen van genoten en we komen vast en zeker nog eens terug.Nogmaals bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid.

Jean. Pierre en Chaterine.

De "Bolstienpleats" een B&B om u tegen te zeggen. Het was voor ons een verademing, 3 nachten in uw herenhoeve te mogen verblijven. Het jonge veulen zorgde voor de annimatie. De warme gezelligheid en gastvrijheid tekenen u.We wensen jullie het allerbeste toe, met de kinderen en kleinkinderen en in"t bijzonder gefeliciteerd met de geboorte van jukllie 9e kleinkind.

 

Grietje en Theun

Beste mijnheer en mevrouw Terpstra,

Ik wilde u toch nog even via de mail bedanken voor het fijne verblijf bij u op de boerderij !   Wij hebben er enorm van genoten en kijken terug op een heel mooie dag en nacht in het mooie Dokkumse land. Ook mijn broer en mijn aanstaande schoonzus zullen zeker in het verre Australië vertellen over deze mooie ervaring. Jullie zijn hele lieve en respectabele mensen waar een ieder graag weer terug wil komen. Heel hartelijk bedankt en we zien elkaar vast nog wel weer !Salsine Daniel en Rasmuus

Bedankt voor de overnachting op deze ptrachtige plek.De Kamer is zeer aangenaam en wij hebben het erg naar onze zin. Nu gaan wij verder fietsen richting Holwerd, maar misschien komen wij wel een keer terug , zo mooi is het hier.

Kathleen en Johan.

Bedankt voor de zeer hartelijke ontvangst ( met Friesche oranjekoek ). Wij hebben heerlijk geslapen en genoten van de rust op deze mooie lokatie. Met vriendelijke vakantie groeten.

Benedicte.

Wat een gezellige , comfortabele, rustige en brandschone kamer. Ik voelde me direct thuis, mede dankzij de vriendelijke gastvrouw en heer. En wat een heerlijk ontbijt.

Hartelijk dank en veel geluk met het nieuwe veulentje , dat vannacht geboren is.

Danielle Quirin

Helaas was ons verblijf van korte duur , maar we hebben in tijd heel erg genoten van deze mooie B&B ,alsook van de hartelijke ontvangst. De kamer en het ontbijt zijn tot in de puntjes verzorgd. We komen heel graag gauw weer terug.

Albert en Loes.

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst. Na eerst een rondleiding kregen we een kopje thee met Fries gebak.Nog wat gezellig gebabbel , toen onze kamer , was perfect. Goed geslapen en de andere ochtend een super ontbijt. We hebben een paar heerlijke ontspannen dagen gehad. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.en hopenlijk tot een volgende keer.

Thea en Jan.

Wij bedanken jullie voor de gastvrije ontvangst., met als verrassing koffie met Fries oranjegebak. Onze kamer was prima met uitzicht op het weidse landschap.Heerlijk ontbijt meer dan voldoende.We hebben 3 fijne dagen beleefd. Hartelijk dank voor de fijne gesprekken over van alles en nog wat. en de passie voor de paarden.Veel succes met de fokkerij. Bedankt.

Natal en Roman

Vielen dank/ Thank you.      We wanted a guiet , relaxing.     Vacantion in the country and we got it. Delicious breakfast too.

We wil come back Soo.

 

Natal en Roman     ( VS ) ( Germany )     Visting from Cologne, Germany.

Wim en Willie.

Beste Annie en Meile ,

Wat fijn dat we jullie hebben ontmoet en mochten genieten van de prachtige "Bed & Breakfast", in jullie boerderij.Wij wensen dat jullie in goede gezondheid , nog heel veel jaren samen van deze plek en elkaar kunnen genieten.

Veel liefs en groeten uit Kaatsheuvel.

Fam. Swinnen - Keste

Wij hebben genoten van jullie warme gastvrijheid. Meile wij hebben genoten van de verhalen over de paarden en hopenlijk mogen wij in de toekomst nog van u horen, hoe het met de paarden gaat.   Het was een heerlijkl ontbijt . Een super verblijf . Wat is het mooi in Friesland. Prachtige natuur.

Clivbe en Truke

One of the bestB&B, We have eves stayat at.It must be the best in Dokkum. Your hospitaliyy warmt and breakfast are memorable.

Wel in het kort: het was zo goed dat we zeker proberen terug te komen. Het gaat jullie goed. Kent Engeland Tyge tank.

Fam. Verweij

Leave minsken.

Fier fuort en dochs sa tichte bij. Hearlik om wer yn in stikje fan ùs lân te wêzen,wêr jins woartels lizze.We hawwe it tige nei it sin hâwn.Moai waar, lekker fytse en ùtfanhûzje op in bjusterbaarlik plak.Wat in prachtige buorkerij en wat un mooi hûsrie. It moarns iten yn in skitternde keamer. Der wie gjin ne te keap.Wij tankje jimme foar jimme selligens en goede soarch. Succes mei jimme fôle dy in trêde priis woun hat. Wa wit wurdt dat nochris in earste .

Gretha en Adrie

Wij hebben heel erg genoten, van jullie gastvrijheid en interesses.En ook nogmaals bedankt dat wij de geboorte van het veulen mochten meemaken. Ook hopen wij dat de geboorte van het tweede veulen goed verloopt. Veel lieve groetjes van de zusjes

Peter en Karin

Wat een fantastische aankomst. Gelijk op kraamvisite bij het pasgeboren veulen. En dan ook gelijk gezellig aan de keukentafel, met koffie / thee en oranjekoek. We voelden ons gelijk thuis. Was echt genieten van de rust, stilte . En prachtig om het veulen zijn eerste sprongen te zien maken in de wei. Hartelijk dank voor de gezelligheid ,gastvrijheid, voor alles.

Truus en Anny

Wij hebben genoten van het Friese land, maar vooral van jullie mooie plek en buitengewoone gastvrijheid en zorg.We werden verrast door het uitgebreide heerlijke ontbijt en de bijzondere sfeer. We zullen hier nog lang aan terugdenken. Succes met deze mooie B&B.

Ook succes met jullie prachtige paardenfokkerij. Alle goeds.

Jaap en Jacomien

Beste gastvrouw , gastheer. Wat vinden wij het geweldig dat u deze pleats helemaal in oude stijl houdt. Daar zijn wij heel blij om.     Zulke juweeltjes uit het verleden dienen met respect in ere gehouden worden.Fijn dat we er van mochten genieten.

Peter en Ineke

Wat een mooie B&B hebben jullie.En vooral heel gezellig, met de manier waarop jullie het invullen.Wij voelden ons meteen helemaal thuis.Lekker geslapen, lekker ontbijt, mooie verhalen over het boereleven van jullie.Iedere ochtend de veulens rennend in de wei.   Veel dank.

Leo en Agnes

Wij zijn gistermiddag hartelijk ontvangen, met koffie en oranjekoek.Uw boerderij is heel erg mooi en erg verzorgd. Ik ga dit aanbevelen bij fam. en vrienden .We hebben heerlijk geslapen. Zo hoort een B&B te zijn, volgens ons.Nu nog een lekker ontbijt, dan op Leeuwarden aan voor de laatste stempel, want wij zijn dat stel dat de elf steden tocht doet op de fiets. Bedankt

Peter en Joke

Het was fijn om zo hartelijk ontvangen te wordenen zelfs met koffie en fries gebak. We hebben fijn gepraat en daarna heerlijk in een goed bed geslapen, nu zoals ik steeds van de vorige lees een goed ontbijt, we gaan het meemaken. Veel dank en tot een volgende keer.

Michel en Nathalie.

Wat een aangename ontdekking. Nooit waren wij in Friesland geweest, deze streek is echt prachtig.Maar wat nog mee brengt is onze keus voor "De Bolstienpleats".Als Belg en franstalig ga ik nu over in "t Frans.

Découvrir la Frise d’ici est magnifique. Cette maison d’hôtes est tout simplement parfaite,

Une très belle ancienne ferme typique de la Frise, un jardin ombragé renommé et des hôtes charmants et très accueillants.

Trois jours ensoleillés qui nous donnent envie de revenir !

Autre-Eglise      België - Belgique

Azing en Ina.

Na zo,n lange reeks van lofuitingen, weten we nauwelijks meer wat er te zeggen valt.We kunnen alleen maar zeggen dat jullie terecht zijn bekroond. Ook van harte gefeliciteerd met de 3e prijs van jullie prachtige veulen. En dan vandaag nog het goede nieuws , dat er een nieuw veulen op komst is van de zelfde vader.Het weer was zacht gezegd niet zo best, maar dat had wel als voordeel dat we uitgebreid hebben genoten van de zwaluwen die hun rondjes over de sloot via de vensters vlogen. Wat een prachtig ballet.

Wim en Wietske ,

Wat een voorrecht om te kunnen logeren in deze prachtige " kop, hals, romp ", boerderij. We hebben erg genoten van ons verblijf , mede door de hartelijke en gemoedelijkheid van jullie .

Henk en Berry,

Deze 3 dagen , in het hoge Noorden , zal altijd in ons geheugen gegrift staan. Ons verblijf op de Bolstienpleats, alwaar gastvrijheid en hartelijkheid hoog in het vaandel staan draagt daar in hoge mate bij. Echt om terug te komen.

Jan en Edith,

Wat een prachtige plek om te verblijven, met recht een pronkstuk. Dank voor de gastvrijheid en de verhalen over de paarden. We hebben heerlijk geslapen en het onbijt was super. Wie weet tot ziens.

Leo en Agnes.

Wij zijn gistermiddag hartelijk ontvangen met koffie en oranjekoek. Uw boerderij is heel erg mooi , uw tuin goed verzorgd. Ik ga dit aanbevelen bij Familie. We hebben heerlijk geslapen. Zo hoort een B&B te zijn, volgens ons, nu nog een lekker ontbijt dan op Leeuwarden aan voor de laatste stempel, want wij zijn dat stel dat de 11 steden tocht op de fiets doet.

Dick en Anita

Als je komt zul je het goed hebben, is een gezegde dat helemaal op jullie van toepassing is: wat hebben wij het goed gehad. We hebben genoten van de prachtige kamer, met uitzicht op de paarden en de veulens, die heerlijk door de wei dartelen.Ook hebben we genoten van het heerlijke ontbijt waar we "teveel" van aten.

We hebben ook genoten van de passie die jullie beiden hebben voor het geen jullie beiden doen.Geen wonder dat jullie in de prijzen vallen, met het veulen en met de B&B . We wensen jullie nog heel veel geluk op deze schiterende plaats.

Annemarije & Eric.

Wat een heerlijk weekend hebben we bij jullie mogen hebben. Bedankt voor de zorg, gastvrijheid en warmte. Het voelde voor ons als thuiskomen. We hebben genoten van de puurheid, de boerderij en de prtachtige paarden. Hopenlijk mogen de volgende gasten getuige zijn van de geboorte van het veulen .We hopen dat jullie dit nog lang  kunnen en blijven doen en wensen jullie alle goeds.

 

Estancia maravillosa

No puedo destacar nada porque todo ha estado por encima de nuestras expactativas. Un lugar que te hace sentir como en casa,un desayuno de ciencia ficcion todo casero y de calidad, unos anfitriones que te hacen sentir en familia.

Esta a las afueras de Dokkum, pero nosotros hemos ido en coche y Dokkum tiene aparcamiento gratuito en el centro

Lut en Chris.

Wij hebben 4 prachtige dagen gehad. Een schitterende B&B, een lekker ontbijt , een moou uitzicht. Genoten van de spelende hengsten. Gastvrij , vriendelijke mensen die uitleg gaven over de paarden fokkerij. Genoten van Friesland een mooi land, de roots van mijn moeder bezocht in Dokkum, molen zeldenrust en de vleesmarkt.

Ria en vriendin.

Als ik dit hier allemaal lees ben ik niet de enige die vol lof is . We hebben erg genoten van deze vakantievan deze mooie plaats met jullie als warme gastheer en vrouw. Wat een plek , wat een rust en wat een zorg voor mens en dier. En dan hadden we het weer ook nog mee. Heel erg bedankt voor alles. Een fijn bed en een lekker ontbijt. We hopen dat jullie nog  lang en gelukkin samen kunnen zijn op deze mooie boerderij.

Luc en Dany.

Hartelijk dank voor het vriendelijke onthaal. Wij hebben genoten van het mooie , rustige gelegen verblijf. Wij luisteren ook graag naar jullie verhalen over het leven hier. We wensen jullie nog veel plezier met het ontvangen van gasten en voor Meile het werken met de paarden.

Heli, Pirjo and Tapio from Finland.

Good host, Thank you for having spent our holydaysin your lovely home The breakfast was great and the vicws ware absolutely stunning. WE willcertainly be back again so great Thanks again . Best regards.

Letty en Joop,

Wij bedanken jullie voor het gastvrije verblijf op jullie prachtige boerderij, het heerlijke ontbijt en de mooie Miedema kamer. Wij hebben genoten van de rust  de fiets en wandeltochten in dit stuk van Friesland. Wij houden wel van het weidse landschap dat hier nog rijkelijk aanwezig is.Elke morgen begroet te worden door de paarden, die soms vlak voor ons raam stonden. 

Frits en Yolanda.

Ons verblijf van 3 dagen zit er helaas al weer op, we hebben genoten van jullie gastvrije ontvangst, de mooie kamers en de heerlijke ontbijtjes. Vandaag gaan wij weer terug naar Den Haag met hele goede herineringen  aan Friesland en het prachtige Schiermonnikoog , we hopen zeker nog een keer terug te komen en zullen jullie zeker aanbevelen  bij fam. en vrienden.

Pirjo  Finland.

Todella miellyttävä vierailu majapaikassa, isäntäväki otti vastaan lämpimästi, kuitenkin saimme olla ihan omissa oloissa, loistava aamiainenkin ruokailtiin yksityisesti kauniissa olohuone/ruokasalissa. Aamiainen on yksi parhaista joita olen saanut erilaisissa majoituskohteissa. Vuokrattavana on vain kaksi huonetta, joten runsaasti muita vieraita ei ole ja me vuokrasimme molemmat huoneet, niin saimme olla ihan oman perheen kesken heillä vieraina. Huoneessa oli saatavilla keksejä, viiniä, olutta, kahvia ja kaikki kuuluivat hintaan. Hevoset varsoineen kirmasivat viereisellä laitumella ja kaunis miljöö kruunasi loman. Voin ehdottomasti suositella tätä majoituspaikkaa, varsinkin jos on käytettävissä oma auto, sijainti on hieman syrjässä keskustasta ja taksi on kallis.

Jan ,

Wat un noflik plak", Wij hawwe ut hjir o sa nei"t sin hawn. Tyge bedankt foar de goede soargen. It allerbeste en hopelik oant sjen.

Paul en Gerarda,

Prachtig   ,De streek, de gastmensen, de rust waarvan ik zo genoot, alles eigenlijk.

Peter,

“Uiterst vriendelijke ontvangst. Prima kamer met dito bedden. De bedden leken wel langer dan een standaard maat bed, in dit geval dus langer dan 2 meter. Ontbijt was goed verzorgd. Heerlijk rustige omgeving, met prima uitwijkmogelijkheden voor vertier. Voor wie liefhebber is van (spring)paarden: de heer des huizes kan u er alles over vertellen.” 

Eileen

Super tolle Unterkunft, sehr gepflegt und die Liebe zum Detail ist zu erken

Mirielle  en Abel.

Accueil, chambre, petit déjeuner, endroit,.... parfait !

Martin en Hanneke,

Deze b&b is een echt pareltje dat wordt gekenmerkt door de woorden: authentiek, sfeervol, gemoedelijk, hartelijk en gastvrij. Wij voelden ons meteen welkom en hebben genoten van de enorme sensatie van rust, ruimte en nostalgie die er heerst. Het heerlijke ontbijt maakte het helemaal af!

Robert en Elly 

“Het ontbijt was uitstekend, gastvrij in de woonkamer. Onze kamer had vrij uitzicht over de weilanden. Badkamer met toilet was gekoppeld aan onze slaapkamer.

Mooie grote boerderij met heel vriendelijke mensen.”

Hans en Tinie.

Wij zijn twee doorgewinterde gasten, wij weten van lusten en lasten, maar "De Bolstienpleats"staat wel voor twintig karaat............... Goudensleutels  die allemaal pasten.

Suzanne.

Super Unterkunft,  Der herzlich Empfang, das ganze Gesamtpaket, einfach alles. Die netten Menschen

Peter.

The quiet and relaxing atmosphere of the horse breeding farm which was built in 1862!!! The very friendly people. The breakfast was superb. The little town Dokkum (5 min ride), which is really worth a visit. Also Leeuwarden and Groningen not far away. Don't forget going on a trip to the island Schiermonnikoog.
Everything was ok, nothing to complain

Crista en Peter.

Aussicht auf die pferde weide das habben hir noch nie Schôn was "sheter dank fur allen.

Karin en fam. Michiel                                  

 Voortreffelijk   Super gastvrij! Even snoepen van het Friesland’s leven. Prachtige rondleiding gehad op de boerderij. Weer opgeladen en uitgerust verder. ” Wolfgang en Ulrieke,

Sehr, sehr freundliche und herzliche Gastgeber in einer sehr stilvollen Umgebung - schöner Hof mit liebevoll eingerichteten Zimmern

Burgt 

Leuke en gezellige dagen gehad

De gebouwen en omgeving. De sfeer en gemoedelijkheid,en lieve mensen

Tineke 

Het ontbijt was waanzinnig... Zelf gebakken brood, eitje, yoghurt, friese krentenwegge... Ik heb mijn best gedaan om alles op te eten, wat hopeloos mislukte :-) Bedankt voor het heerlijke verblijf!

Jan en Lenie ,

Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst. Wij konden  als oud agrarirers weer eens oude koeien uit de sloot halen.We hebben genoten van het Friesche platteland, met de koeien in de wei. Wij hopen nogmaals terug te komenmet onze T Ford old timer.

Jan en Hielkje ,

Daar waren we weer, in het Heitelân. Voor de 6 de keer genoten van jullie gastvrijheid. Het fijne contact en jullie prachtige "pleats".We wensen jullie alle goeds en wie weet oant sjen.

Uwe ( Zw

Wir wurden sehr nett mit Tee und Gebäck begrüsst. Das Gastgeberehepaar ist megafreundlich. Wie hier schon oft geschrieben, gibt es ein sehr liebevoll hergerichtetes Frühstück im fast antiken Esszimmer. Das Zimmer war gross und im Bad hätte es sogar zwei Wärmeflaschen für die Nacht gehabt.
Es gibt nichts auszusetzen!

Andre en vrienden ( Be )

Mooie, fijne kamers in een prachtige locatie. Zeer welkom ontvangen door de gastheer en gastvrouw. Goede bedden en een uitgebreid ontbijt. Dikke aanrader!

Patrik Chantal Evi en Oma Wies,

Hartelijk dank voor de gastvrijheid , het verrukklijke ontbijt. Het verblijf op jullie mooie boerderij is ons goed bevallen, Een aanrader.

Johan en Francasca

Hartelijk dank voor de goede zorg, Vriendelijkheid, een heerlijk schoon verblij en goed eten  dank daar voor.Het boek van Gerrit Vlaskamp heb ik half kunnen lezen. Dat een goed ontwerp zo lang mee gaat  dat blijkt uit jullie tuin. Het ga jullie goed.

Karin en fam, 

Wat hebben we genoten vande dagen hier op deze heerlijke plek. Een plek om tot rust te komen, het uitzicht te bewonderen, de paarden te begroeten en het lieve poesje miauw. Er is  veel zorg en aandacht besteed aan de inrichting van de kamers en het welbevinden van de gasten. Het ontbijt was elke keer heerlijk en steeds gevarieerd. Deze plek zal lang in onze herinnering blijven , heel hartelijk dank .

Joop en Joke .

Lieve bewoners van deze prachtige plek. Het was na 6 jaar weer nieuw, heerlijk en ook weer thuiskomen.

Doe maar niet mee aan B&B  op de T.V., want dan zijn de boekingen niet bij te houden. Van ons krijgen jullie een 10+ en een zoen van ons.

Jaap,

Prachtige plek en fijne mensen!

Prachtige boerderij, mooie kamer, dicht bij Dokkum (erg leuk), perfecte uitvalsbasis voor Ameland en Schiermonnikoog, fijne gastvrouw en -heer!

Een dikke 10!

Gerrit en Nel. Wat een heerlijk verblijf hebben wij bij jullie op de boerderij gehad. Gastvrije vriendelijke mensen, je voelt je gelijk op je gemak. Het wakker worden met uitzicht op de paarden is erg leuk. Het was onze eerste keer in Friesland , maar zeker niet de laatste keer . Dokkum is een erg leuk stadje en ondanks de weersvoorspellingen hebben wij het prima gehad. Prima bedden en een heerlijk ontbijt. WE hebben erg gel;achen om het boekje Friese Wijsheden.

Marly,

Het totaalplaatje klopte. Gastvrijheid, de verzorgde accommodatie en de ligging. Heerlijk bed, een uitgebreid ontbijt en de privacy was ook erg fijn. Kortom een weekend genieten.   Er had niets beter gekund. Alles was naar wens. We zullen deze locatie zeker aanbevelen.

 

 

 

Deel deze pagina